LID WORDEN

Overtuigd van de voordelen? Meer inlichtingen? Technische vragen? Neem vrijblijvend contact op met "Spitfireclub Vlaanderen" Wij proberen u zo spoedig mogelijk te contacteren!

Stuur ons een e-mail of gebruik ons formulier.

Of schrijf naar:

Spitfireclub Vlaanderen vzw
Ridderstraat 12
3800 Sint-Truiden

lidgeld: 30€ voor het spitjaar 2019

0495/548565

club rekening nummer: BE40 0682 4388 1063 BIC/GKCCBEBB
evenementen rekening club: BE44 3631 7545 4145 BIC/ BBUBEBB
ondern. num 0870.905.095

SPITFIRECLUB VLAANDEREN

5é Tuplenrit

TULPEN RIT  28  APRIL 2019

 

Op zondag 28 april staat de 5de Tulpen Rit op het programma. De eerste gezamenlijke rit van het seizoen voor de Triumph Spitfire Club (TSC), de Club Triumph Holland (CTH) en  de Stag Club Nederland (SCN) gaat van start in de Kop van Noord Holland. Er is een rit uitgezet vanuit Nieuwe Niedorp. We rijden ditmaal

richting Kennemerland en we maken een tussenstop bij de ruïne van Slot Egmond. Daarna rijden we via Bergen en Schoorl terug naar Nieuwe Niedorp en we passeren uiteraard nog vele bloeiende bollenvelden.

 

PROGRAMMA

Vanaf 09.00 uur ontvangst in het Trefpunt “Onder de Kastanje”

                                                                     Paadje 22

                                                                         1733 NE Nieuwe Niedorp.

Bij het tankstation aan de overkant is ruim voldoende parkeergelegenheid.

10.00 – 10.30 uur                start van de ruim 100 km lange Tulpen Rit

15.30 – 16.00 uur                terugkomst “Onder de Kastanje” Nieuwe Niedorp

 

ROUTE

We rijden eerst een stuk door het oude Westfriese landschap en zien tussen de groene weiden ook talrijke bollenvelden. We rijden richting de Schermer. Onderweg is er gelegenheid om even een tussenstop te maken. Daarna steken we met het pont het Noordhollands Kanaal over ( tarief € 2,50 per auto ) en rijden via Akersloot naar de bollenvelden rondom Limmen. In Limmen kunt U de Hortus Bulborum bezoeken. In deze tuin worden oude tulpenrassen bewaard en opgeplant. Entree bedraagt

€ 5,00 per persoon. We rijden verder langs Heiloo en komen in het bloembollengebied op de Geestgronden in de Egmonden. U ziet ook de Abdij van Egmond en U kunt de ruïne van Slot Egmond bezoeken. Daarna gaan we via Bergen en Schoorl weer terug naar Nieuwe Niedorp. We zien nog steeds op verschillende plaatsen de mooie bollenvelden.

 

KOSTEN

De kosten van deze rit bedragen voor leden van de TSC/CTH/SCN € 5,00 per persoon. Niet-leden betalen € 9,50 per persoon.

De ontvangst is met gratis 2x koffie of thee en natuurlijk wat lekkers erbij. En na terugkomst nogmaals 1x een gratis consumptie.

Bijgaand treft U het inschrijfformulier aan. Deelname geschiedt geheel op eigen risico. Voor deelnemers die zich vóór 15 april opgeven en het inschrijfgeld overmaken, is er een herinneringsschildje beschikbaar. Na deze datum zijn er schildjes beschikbaar zolang de voorraad strekt!

 

OVERNACHTING

Hotel de Buizerd - Noord Scharwoude - Hotel Babylon – Heerhugowaard

Hotel Molengroet – Noord Scharwoude – Winkel. B&B Vrij-Gezellig – Winkel 

 

Wij zien jullie aanmelding tegemoet en hopen velen van jullie te mogen begroeten op 28 april in de Kop van Noord Holland.

 

Voor meer informatie – deen.bros@planet.nl

 

Thea Biemans en Jan Deen.